Hitta rätt tillbehör till maskinparken

Våren står för dörren med allt vad det innebär för såväl storbruk som småbruk runt om i Sverige. Att ha en välfungerande maskinpark är A och O för alla som arbetar med jordbruk oavsett om det handlar om ett privat företag eller en arbetsgivare. Fungerar inte maskinerna står arbetet stilla, men med rätt mekaniker och rätt utrustning blir det lättare att möta gårdens utmaningar. Läs mer om hur du hittar rätt tillbehör till din maskinpark här.

Spara pengar med rätt utrustning

De flesta känner till att kvalitet vinner i längden och att det är bättre att satsa på något dyrare tillbehör som exempelvis har längre garantitid och bättre hållbarhet. När det gäller jordbruksutrustning är det enkelt att tänka att en sökning på Blocket eller Google skulle resultera i en fördelaktig affär men så är sällan fallet. Ett enkelt sätt att spara pengar är att hålla koll på vilka rättigheter och skyldigheter som gäller för dig när du handlar av privatpersoner eller företag.

Det går att spara en rejäl slant genom att handla hos seriösa nätbutiker som till exempel Kellfri som erbjuder en rad olika populära maskiner och tillbehör till förmånliga kampanjpriser. Ett utmärkt exempel på prisbesparing med näthandel är Kellfris ATV harv med justerbart chassi och drag. Med denna ATV harv blir det både smidigt och enkelt att rensa bort ogräs eller jämna till gårdsplanen. Harven kan även användas till fyrhjuling och gårdstraktor. Denna typ av maskintillbehör passar dessutom utmärkt för mindre gårdar som valt att satsa på småbruk och självhushållning, men även större gårdar har nytta av de arbeten som gårdsharven kan utföra.

Stort utbud

På Kellfri.se hittar du en stor produktkatalog med fördelaktiga priser på allt du kan tänkas behöva för att hålla din maskinpark uppdaterad. Här finns allt till jordbruket, snöröjningen, stallbygget, skogsbruk, djurhållning och mycket annat. För den som inte vill eller kan satsa på en dyr arbetstraktor kan en ATV bli ett mycket användbart redskap på gården med stora möjligheter när det gäller tillbehör. Förutom gårdsharven finns det till exempel tippvagnar av olika slag och storlek, ridbaneharvar, grävaggregat, harvmatta, dikesskopa, gräs- och lövuppsamlare och mycket mer. Det finns också en hel del arbetsbelysning och insatser till vagnar som gör arbetet på gården mycket enklare. Att Kellfri därtill erbjuder smidiga fraktalternativ och fördelaktiga priser gör att nätbutiken är ett hett tips när det är dags att utöka maskinparken med nya tillbehör.